Преди Байерн: Добри новини за 3-ма контузени от Манчестър Юнайтед


Преди Байерн: Добри новини за 3-ма контузени от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1109 0

В Манчестър Юнайтед има добри новини, свързани с контузените футболисти в отбора. Това се случва ден преди старта за "червените дяволи" в Шампионска лига, където се завръщат след година пауза. Първият мач е изключително тежък - срещу Байерн Мюнхен.

От United Stand и от BBC съобщават, че Рафаел Варан и Мейсън Маунт са тренирали с първия отбор на Юнайтед в деня преди срещата - днес, 19 септември. Съобщава се за положително развитие и за още един играч.

UTDDistric информира, че младокът Коби Майну, който бе един от най-силните играчи на "червените дяволи" по време на предсезонните контроли, вече е подновил тренировъчни занимания на тревата, като е участвал в лека тренировка сутринта.

В понеделник (18 септември) стана ясно, че Аарън Уан-Бисака ще отсъства за няколко седмици. Другите бранители - Люк Шоу и Тайрел Маласия, също са с травми. Новото попълнение Софиан Амрабат пък пристигна с проблеми в гърба, като и днес (19.09) тренира отделно от основната група. Джейдън Санчо пък е отлъчен от първия отбор.

Часове преди сблъсъка пък Ерик тен Хаг посочи как Манчестър Юнайтед може да победи Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички