Хидинк за Раниери: Обади ми се, гласът му трепереше и ни благодари 5 пъти


Хидинк за Раниери: Обади ми се, гласът му трепереше и ни благодари 5 пъти

4391 0

Едно от първите обаждания на Клаудио Раниери след титлата на Лестър е било за мениджъра на Челси Гуус Хидинк. Неговите възпитаници направиха "лисиците" шампиони 2 кръга преди края, след като направиха 2:2 срещу Тотнъм и решиха спора за титлата.

Холандският специалист разкри, че Раниери е бил изключително развълнуван и е благодарил на него и неговите играчи около 5 пъти.

ВИДЕО: Купонът у Джейми Варди е бил БРУТАЛЕН

"Малко след последния съдийски сигнал, няколко минути по-късно, получих обаждане от Раниери. Обади ми се да ми благодари, особено за това, което направихме през второто полувреме, а аз го поздравих за титлата.

Не видях сълзи, защото не проведохме видео разговор. Единствено усетих, че гласът му трепереше. Клаудио не каза много, но ми благодари около 5 пъти", каза Хидинк с усмивка и продължи.

СНИМКА: Джейми Варди се подигра с Тотнъм

"Лестър заслужи титлата. Може да не е изненада вече, но е истински шок за грандовете, че отборът се представи толкова добре. Може да си на върха изненадващо след някаква част от сезона, но не и през цялото време. Те не се самовзривиха. Нямаше напрежение. Така че, когато усетиха аромата на титлата, не се поколебаха и затова я заслужават".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички