Байерн с четвърта оферта към Челси, заложена е и фланелката с номер 10


Байерн с четвърта оферта към Челси, заложена е и фланелката с номер 10
Снимка: Getty Images/Guliver

1372 0

Ръководството на Байерн Мюнхен е отправило четвърта оферта към Челси за младока Хъдсън-Одой, твърди "Sky Sports". Според английската медия баварците са предложили 35 млн. евро за услугите на играча, което е с пет милиона повече от предходното предложение.

Крилото на "сините" се надява на трансфер още през тази зима, а "Алианц Арена" изглежда най-вероятната дестинация за него. Договорът на Хъдсън-Одой изтича след година и половина, но той едва ли ще дочака края на контракта си, а на "синята" врата вече чука немския шампион.

Мениджърът на Челси Маурицио Сари се опита да убеди крилото да остане на "Стамфорд Бридж", но неговите призиви останаха без отговор. Байерн от своя страна обещава светло бъдеще на младока по фланга на "червените", а освен това и знаковата фланелка с номер 10, която към момента е притежание на Ариен Робен.

Междувременно легендата на Арсенал Тиери Анри призна, че провежда разговори със Сеск Фабрегас, за когото се смята, че почти със сигурност ще напусне "Стамфорд Бридж" в близко бъдеще. Какво каза мениджърът на Монако - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички