Сари одобрява трансфер на Фабрегас, но не и на Хъдсън-Одой


Сари одобрява трансфер на Фабрегас, но не и на Хъдсън-Одой
Снимка: Getty Images/Gulliver

1207 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари сподели на пресконференцията преди полуфинала с Тотнъм за Карабао Къп, че клубът трябва да намери заместник на Фабрегас, който е на път да напусне отбора в посока Монако.

Настоящият договор на 31-годишния футболист изтича в края на сезона, а самият испанец по всяка вероятност се сбогува с тима, когато бе заменен в 85-та минута под бурните аплодисменти на привържениците на ,,сините“ в двубоя с Нотингам от третия кръг на ФА Къп, спечелен с 2:0.

Наставникът на лондончани каза, че полузащитникът е получил почивен ден в неделя, като не потвърди или отрече информацията, че той е пътувал до Франция за среща с Монако. "Ако Сеск напусне, ние ще се нуждаем от заместник. Сега, при наличието на петима футболисти в халфовата линия, ние ще се нуждаем от ново попълнение, ако той си тръгне", сподели Сари. 

В момента Челси предлага едногодишни договори на играчите си над 30-годишна възраст, като Сари заяви, че ако Фабрегас получи оферта за двугодишен престой в Монако, трябва да я приеме. "По мое мнение, той трябва да отиде в Монако. Всички знаете много добре ситуацията. Той има предложение за две години. Не бих искал важен играч като Сеск да бъде нещастен“, допълни Сари.

Калъм Хъдсън-Одой асистира за двата гола на Алваро Мората при успеха с 2:0 над Нотингам, като 18-годишният футболист е сериозно свързван с трансфер в германския колос Байерн Мюнхен. "Всичко което знам е, че той е много важен играч за мен. Той е много млад, но сега се подобрява. Мисля, че за него е по-добре да остане тук. Той е млад и го чака светло бъдеще в националния отбор на Англия и Челси“, завърши треньорът.

Sky Sports обаче твърди, че младият нападател е поискал да напусне лондонския тим - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички