В Каталуня надминаха Левски, нарекоха Ищван Ковач "мафиотът на УЕФА"


В Каталуня надминаха Левски, нарекоха Ищван Ковач "мафиотът на УЕФА"
Снимка: Getty Images

4273 0

Сериозна атака направи каталунският вестник "Спорт" срещу рефера на мача между Барселона и ПСЖ в 1/4-финалите на Шампионска лига снощи. Каталунците отпаднаха след 1:4 в реванша. Те бяха оставени с 10 души на терена в 29-ата минута, когато съдията Ищван Ковач изгони Роналд Араухо за нарушение срещу Брадли Баркола.

"ПСЖ - любимият отбор на УЕФА"?

Журналистът Жоан Поки нарече румънеца "мафиот" и определи съдийството като "подозрително в полза на любимия отбор на УЕФА". Той нарича Ковач "мафиотски рефер".

"Ал-Хелаифи - истинският шеф на УЕФА"

"Той не даде дузпа за нарушение на Витиня срещу Гюндоган и в края на мача раздаваше жълти и червени картони наляво и надясно, правейки заслуги срещу А-Хелаифи, истинският шеф на европейската организация", пише Поки.

"Френският отбор, един от фаворитите на УЕФА, реагира с голове на Дембеле, Витиня, Мбапе и отново Мбапе. Отборът на Шави знаеше, че ПСЖ ще изгори корабите им през второто полувреме и че няма да дойде помощ от румънския рефер на име Ковач. По-скоро пълната противоположност", посочва още каталунският журналист.

Феновете на Левски изпитваха сходни чувства през 2022 година, когато румънецът свири мача на техния любим тим срещу Хамрун Спартанс от Малта в Лига на конференциите. Шави Ернандес също не се сдържа и избухна срещу Ищван Ковач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички