Шави съжали за 2 ситуации по време на реванша между Барселона и ПСЖ


Шави съжали за 2 ситуации по време на реванша между Барселона и ПСЖ
Снимка: Getty Images

2696 0

Освен че се изказа негативно по адрес на главния съдия - Ищван Ковач, старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, съжали за две пропуснати възможности по време на реванша с ПСЖ.

Припомняме, че каталунците отпаднаха на 1/4-финалите в Шампионска лига, след като допуснаха поражение с 1:4 на "Монтжуик".

Рафиня бе открил резултата в 12-ата минута, но в 29-ата Роналд Араухо получи директен червен картон, който обърна нещата на 180 градуса. Впоследствие Осман Дембеле, Витиня и Килиан Мбапе (на два пъти) поразиха вратата на Марк-Андре тер Стеген...

Шави съжали за 2 ситуации

Шави

"Докато бяхме 11 на 11 на терена, бяхме добре организирани, но след червения картон развоят на мача се промени тотално. При 1:0 Левандовски имаше възможност да направи 2:0, но стреля високо. После пък можеше да стане и 2:2, но Гюндоган нацели гредата", констатира с тъга Шави след последния съдийски сигнал.

ОЩЕ: Ще промени ли победата над Барселона решението му? Килиан Мбапе даде отговор!

"Пропуснахме добри възможности, но не ни беше лесно, защото бяхме с 10 човека. Би било интересно как щеше да се развие мачът, ако бяхме останали поравно...".

"Все пак мисля, че се представихме достойно в тази Шампионска лига. Барселона ще се върне, за да играе още по-добре и следващият път ще стигне още по-далеч", каза още наставникът на Барса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Луис Енрике не отрече ролята на червения картон, надява се да не му се налага да играе пак срещу Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички