Матео Ковавич засипа с похвали сънародника си Лука Модрич


Матео Ковавич засипа с похвали сънародника си Лука Модрич
Снимка: GettyImages

1675 0

Полузащитникът на Челси Матео Ковачич се изказа ласкаво за съотборника си в националния отбор на Хърватия Лука Модрич, като заяви, че той е способен да играе до 40 годишна възраст.

Халфът на "Лос Бланкос" демонстрира блестяща игра при победата над "сините" с 3:1 в първия мач от четвъртфинала между двата тима в турнира Шампионска лига.

"Беше хубаво да го видя и да играя срещу него. Винаги съм предпочитал да сме в един отбор, но в този момент сме съперници и сме готови да покажем най-доброто от себе си", каза Ковачич.

"Трудно е да го спреш, защото той е невероятен играч. Възхищавах му се, когато бях дете, а той играеше в любимия ми клуб - Динамо Загреб.

Сега, когато станахме добри приятели, му се възхищавам още повече - страхотен човек, страхотен играч и с нетърпение очаквам да играя срещу него и утре", добави бившият футболист на Реал Мадрид.

"Той винаги е бил толкова добър, колкото е сега, за мен, доколкото знам, през последните пет, шест или седем години той е на същото ниво, което е невероятно", завърши Ковачич.

А ето дали Лука Модрич ще бъде на разположение за Реал Мадрид в двубоя срещу Челси в сряда вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички