Дерменджиев: Ще вземем още точки


Дерменджиев: Ще вземем още точки

2182 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази увереност,ч е тимът му ще вземе още точки в Шампионска лига. Разградчани загубиха от ПСЖ с 1:3 на Националния стадион в София във втория кръг от груповата фаза.

"Ще вземем още точки, ще ги вземем. С всеки един такъв мач този отбор израства. Виждате, че играят без притеснение. Ние ще си играем нашата игра, така че да можем да зарадваме феновете", заяви наставникът.

Моци: Извинявам се на феновете и на отбора

Дерменджиев допълни, че на всеки мач играчите му излизат на терена и дават максимума от себе си, за което им благодари. "Имахме възможности, които пропуснахме. Тези мачове се играят на грешки. Щом феновете изпращат отбора с ръкопляскания, значи са доволни от играта. Искаме да играем като равен с равен, нито сме се затваряли в глуха защита. Мисля, че те останаха доволни от това, което показа Лудогорец. Това е игра на грешки, особено в един такъв турнир. Колкото по-малко грешиш, толкова по-голям е шансът да спечелиш", заяви още специалистът.

Относно изпусната дузпа от Моци, Дерменджиев сподели: "Това са само едни гадания, ако беше 2:2 е различно, но това е футболът. Това може да се случи във футбола".

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички