Само с 1 дума: От Монте Карло описаха Григор Димитров с термин от "старата школа" (ВИДЕО)


Само с 1 дума: От Монте Карло описаха Григор Димитров с термин от "старата школа" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

17801 0

Григор Димитров продължава да радва с изявите си и да твори "ренесанса", за който целият тенис свят говори. Вече няколко месеца 32-годишният хасковлия демонстрира впечатляваща форма, а добрите новини са, че я пренесе и през 2024-та година.

Така напълно заслужено се завърна в топ 10 на световния елит, а съвсем наскоро бе на косъм от втори трофей от сериите "Мастърс 1000", но загуби във финала в Маями от Яник Синер, който се изкачи до второто място в света (италианецът е най-силният тенисист до момента през 2024-та).

Така Григор вече има 20 победи и 5 загуби за календарната година. Той потегли добре и на сезона на клей, въпреки че нямаше почти никакво време за подготовка. Победи Валентин Вашеро и Миомир Кецманович, за да стигне до осминафинал срещу Холгер Руне.

От Монте Карло описаха Григор Димитров като... "тегав"

Григор Димитров впечатлява в Монте Карло

Точно след успеха на най-добрия български тенисист над третата ракета на Сърбия пък от Монте Карло описаха Григор с една дума. И по-конкретно описаха Димитров през 2024-та година с една дума - а именно - "тегав".

"Димитров 2024 е тегав" - написаха красноречиво хората, които поддържат официалния профил на надпреварата в социалната мрежа Twitter (X). Освен това прикачиха и момент от радостта му за успеха срещу Кецманович.

Дали ще стигне до четвъртфинал, където потенциално отново може да срещне Яник Синер - следете НА ЖИВО Григор Димитров срещу Холгер Руне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички