"Отборът игра страхотно, просто нямахме шанс и късмет, щастлив съм, но не победихме"


"Отборът игра страхотно, просто нямахме шанс и късмет, щастлив съм, но не победихме"
Снимка: Instagram

2048 0

Нападателят на българския национален отбор по футбол Преслав Боруков говори при завръщането на родните състезатели от Черна гора. "Лъвовете" загубиха с 1:2 евроквалификацията в Подгорица и остават без победа в групата.

Боруков изрази мнение, че България е играла добре, но не е имала шанс и късмет, за да извлече по-добър резултат. Той призна, че е щастлив от факта, че се е разписал, но и отбеляза и факта, че отборът не е съумял да победи. Атакуващият футболист завърши, че всички са зад селекционера Младен Кръстаич.

"Вчера играхме добре, просто нямахме шанс и късмет. Това е моето мнение. Късметът ни липсваше. Бяхме с човек повече. Не си развихме добре атаките и не се получиха нещата в завършващата фаза. Те имаха една атака, един удар второто полувреме и вкараха гол.

Нещо специално е (бел. ред. да се разпишеш с националната фланелка). Щастлив съм, но не успяхме да се поздравим с победа. Отборът игра страхотно. Всички сме зад треньора" - заяви Боруков при завръщането. Георги Иванов - Гонзо, също защити Кръстаич, каза и къде се очакват резултатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички