Илиан Илиев наруши мълчанието: Тъжно изказване за Лудогорец и Чинков


Илиан Илиев наруши мълчанието: Тъжно изказване за Лудогорец и Чинков
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и БГНЕС

52513 0

В последните години на няколко пъти се случва Волен Чинков да бъде назначен за главен арбитър на мач между Лудогорец и Черно море. След всеки случай от "моряците" имат претенции към съдийството му и пускат жалби, а старши треньорът им Илиан Илиев се изказваше критично по негов адрес.

Това обаче не бе факт след срещата им отпреди около седмица, когато варненци отново имаха сериозни претенции срещу реферите, но новият селекционер на националния отбор по футбол на България не каза и дума за Чинков или за отсъжданията му.

Все пак се оказа, че и той е бил на мнението, че отборът му е бил ощетен. Около седмица след срещата той заяви в интервю, че няма кой да го убеди, че ако същото положение е било в полза на Лудогорец, нямало да последват дузпа и червен картон за стража на "моряците".

Още: Илиан Илиев очаква Черно море да завърши в топ 3, не подмина и какво липсва на националния отбор

Илиан Илиев намекна нещо тъжно: За Лудогорец се свири по различен начин?

Черно море с големи претенции към Чинков в мача с Лудогорец

С това и открито намекна, че според него няма равнопоставеност за всички тимове и едни биват ощетявани за сметка на други, въпреки че постоянно се говори как съдиите трябва да имат еднакъв критерий, за да е налична справедливост. Освен това той не остава доволен от това, че Лудогорец е нападнал Черно море след декларацията на варненци, като допълни, че "моряците" са изразили мнение, но не са атакували "орлите".

"Не искам да се връщаме назад, но неприятното към цялата ситуация е, че ние изразяваме мнение, а другият отбор атакува Черно море. Не е нормално. Няма човек на света, който да ме убеди, че ако положението беше в полза на Лудогорец, нямаше да има дузпа и червен картон за вратаря ни.

Ние изразихме нашето мнение без да атакуваме никой. А Лудогорец атакуваха нас. Трябва да проумеят, че и другите хора също имат мнение. Да не задълбаваме в тези неща. Важното е, че си взехме поуките, победихме ЦСКА и сме в битката за върха" - сподели Илиев за БНТ.

Още: "Мрежа от детайли": Над 75 милиона - дупката с ЦСКА и Левски става яма - Лудогорец издухва всички

Припомнете си и изказването на Илиан Илиев след загубата от Лудогорец, когато подмина Чинков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички