Мощна селекция и мащабна чистка на "Лаута" през януари


Мощна селекция и мащабна чистка на "Лаута" през януари

1307 0

Финансовият благодетел на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е обещал мощна селекция още през зимата. Това е накарало ръководството на "смърфовете" да се замисли за мащабна чистка, твърди "Меридиан мач".

В момента треньорът на тима Христо КОлев разполага с 27 полеви футболисти и четирима вратари, което допълнително му пречи за нромален тренировъчен процес.

В черния списък на специалиста са попаднали първо французите Лоик Дюфо и Йоан Ласиман. На мушката е и един от вратарите Теодор Скорчев и Александър Витанов, Георги Вълчев и Оливие Боне, Бирсент Карагерен и Димитър Велковски.

Всички набелязани играчи имат договори с клуба до лятото. Ако решат да се разделят с някой от тях, от Локо трябва да се договорят за раздяла по взиамно съгласие.

Заради сериозните си контузии в последно време защитникът Игнат Дишлиев също попада сред играчите, които може би няма да останат на "Лаута". Дишлиев, който за втори път къса предни кръстни връзки, ще бъде пуснат в платен отпуск до лятото, когато изтича контрактът му, но няма да бъде изоставен от шефовете, предвид тежката травма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички