10 от Черно море откраднаха три точки на "Лаута"


10 от Черно море откраднаха три точки на "Лаута"
Снимка: chernomorepfc.bg

1093 0

Черно море победи Локомотив (Пловдив) с 3:1 на "Лаута" в мач от 17-ия кръг на "А" група. Гостите стигнаха до трите точки, въпреки, че в последния четвърт час игра с човек по-малко.

Гостите поведоха още в 7-ата минута. Попадението отбеляза Матиас Курьор, след асистенция на Даниел Георгиев.

В 22-ата минута опитът на Локо да изравни не даде резултат. Прострелното центриране по земя на Дани Кики мина на метър-два от голлинията, но никой от съотборниците му не успя да я засече. Още една атака на "смърфовете" остана без попадение, след като в 34-ата минута Дани Кики се оказа сам срещу вратаря след хитро подаване на Мартин Камбуров, но пропусна.

Вторият за "моляците" гол бе дело на Бурабия, след подаване на Стефан Станчев в 39-ата минута.

След почивката домакините все пак стигнаха до попадение. С изстрел извън наказателното поле, Зоран Балдовалиев намали преднината на Черно море в 57-ата минута - 1:2.

В 64-ата минута Илиян Йорданов можеше да изравни, след опасно разбъркване в наказателното поле на Черно море. В 72-ата минута след изстрел по земята на Камбуров от пряк свободен удар, топката рикошира в стената и затрудни Георги Китанов, но до гол така и не се стигна.

Три минути по-късно гостите останаха с 10 човека на терена, след втори жълт и съответно червен картон на Стефан Станчев. Въпреки това в продължението Чено море стигна до трети гол Бурабия реализира дузпа отсъдена за нарушение на Илиян Йорданов в наказателното поле на Локомотив срещу Еуженио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички