Напрежението с Русия проваля лагерите на отборите ни в Турция?


Напрежението с Русия проваля лагерите на отборите ни в Турция?

898 0

Напрегнатата ситуация между Турция и Русия може да обърка плановете на отборите от "А" група. Във всички родни клубове от елита са се хванали за главите, тъй като не успяват да уредят контроли за зимната си подготовка. Очаква се всички наши тимове да бъдат на лагери в Анталия, където по традиция се готвят още стотици отбори от различни страни. След инцидента със сваления самолет обаче руските отбори масово отказват резервациите си в турски хотели. Отказват се и казахи и беларуси, тимове от където често са спаринг партньори на нашите отбори.

Засега организаторите на лагерите са спокойни, тъй като в Анталия ще пристигнат доста клубове от други страни. Все пак те се надяват отношенията между Турция и Русия да се затоплят и множеството тимове от бившия СССР да се готвят отново в турската Ривиера, пише "Меридиан мач".

Проблемите между двете страни ще се отразят най-вече на Лудогорец, Берое и Литекс, които са планирали да изкарат над 30 дни в южната ни съседка. При новата ситуация не е изключено там те да карат само първата част от подготовката си, а за контролите да отскочат до някоя друга от топлите страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички