Големите звезди на Левски са контузени


Големите звезди на Левски са контузени
Снимка: Оф. сайт на Левски

2454 0

Звездата на Левски Габриел Обертан е с контузия - има проблеми с прасеца. Французинът се оплакваше от травма и през първата седмица от лагера в Малта, но след това поднови тренировки на пълни обороти. В навечерието на спаринга с Хибърниънс той отново изпита болки, пише "Тема спорт".

Затова и треньорът Делио Роси не го рискува в проверката. Интересното е, че по време на тренировките италианецът пуска Обертан като крило. Тази позиция не е новост за бившия футболист на Манчестър Юнайтед. През есента обаче Роси го ползваше като офанзивен халф.

Лека травма има и Жорди Гомес. Състоянието на испанския полузащитник обаче не е толкова сериозно. И той ще бъде готов за втората контрола на "сините", която ще е в неделя срещу австрийския Волфсбергер.

С проблеми в състава на столичани е и Милош Цветкович. Десният бек също не се появи на терена срещу малтийския шампион. Травмата му вече отшумява и той взе участие в част от вчерашната сутрешна тренировка.

Заради настинка пък контролата пропусна и Аймен Белаид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички