Стойчо Младенов: Позитивен съм към другия отбор с името ЦСКА, никой не може да ми се сърди, че съм в ЦСКА 1948


Стойчо Младенов: Позитивен съм към другия отбор с името ЦСКА, никой не може да ми се сърди, че съм в ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4770 0

Легендата на ЦСКА и настоящ оперативен директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде интервю, в което говори и за двата клуба. Той е категоричен, че отношението му към "другия отбор с име ЦСКА" е само позитивно.

Бившият футболист и старши треньор на ЦСКА признава, че много хора са били недоволни, когато е избрал да продължи професионалния си път в ЦСКА 1948. Все пак е на мнение, че никой няма право да му се сърди за преминаването в другия столичен клуб.

Той призна и че се работи трудно с хора, които са максималисти, какъвто е и финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов: "С всички максималисти, като Цветомир Найденов, се работи трудно. Изисква се максимума от всички, най-вече от първия отбор.

Изискванията са едни и същи - победа и само победа. Отношението ми към другия отбор с име ЦСКА е само позитивно. Почти с всички си запазих добрите и приятелски отношения. Много хора бяха недоволни, но никой няма право да ми се сърди за преминаването ми тук" - започна той пред "Арена спорт".

Младенов е на мнение, че повечето клубове у нас упражняват натиск върху съдиите. Той подчерта, че вероятно ЦСКА 1948 е единственият клуб, който държи на феърплея. Оперативният директор наблегна и на това, че се разчита на млади футболисти.

"До болка съм запознат с процеса за съдийството. Нищо не се е променило. Повечето клубове упражняват натиск върху съдиите. Ние може би сме единственият клуб, който държи на феърплея. Клуб, който иска бързи успехи, рядко разчита на млад талант.

Ние налагаме млади състезатели. Въпреки грешките им, ние не се отказахме от тях. Подмладяването на националния отбор е едно изтъркано клише. Трябва да играят тези, които са в най-добра спортна форма в момента. Класирането на България на голям спортен форум е трудна мисия" - завърши Младенов. А съвсем скоро ЦСКА 1948 ще представи Никола Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички