Четирима братя, една любов: ЦСКА разказа трогателна история (ВИДЕО)


Четирима братя, една любов: ЦСКА разказа трогателна история (ВИДЕО)
Снимка: www.facebook.com/cskasofiaofficial

4166 0

ЦСКА определено не се намира в най-добрия си период в чисто игрови аспект. "Армейците" допуснаха едно от най-тежките си поражения на международната сцена, отпадайки с общ резултат 0:6 от Сепси в Лигата на конференциите.

Безкористна любов

"Червената" част от България остана силно разочарована от видяното. Последваха редица критични и дори груби коментари от част от запалянковците. Всичко това обаче далеч не е способно да отнеме обичта към любимия отбор на четиримата братя Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам.

Часове преди двубоя на 31-кратните шампиони срещу Славия, от клуба споделиха историята на малките братчета, кръстени на български владетели.

В трогателно видео децата разказват своите истории и по-специално - какво запали "червената" искра в очите им. Всеки от тях разполага с абонаментни карти, въпреки че не живеят в България. На "Армията" от своя страна се постараха да ги зарадват с много изненади и подаръци.

Ето какво написаха от ЦСКА по повода в социалните мрежи:

"Разказваме ви една история за любовта към ЦСКА, която не може да бъде пречупена от време и разстояние

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са четири български момчета. Братя цесекари. Преди дълги години обстоятелствата изпращат родителите им да живеят в Англия. Всяко едно от момчетата обаче се ражда у нас и е кръстено на български хан. Обичта към България се възпитава от най-ранна възраст, а любовта към ЦСКА…е още от дете.

Тези две светини заемат ключова роля в израстването на децата. Мач почти не пропускат, а когато се прибират в България, задължително са на стадиона. Притежават абонаментни карти, въпреки че са на хиляди километри разстояние, защото според баща им, това е един от начините да покажат подкрепата си към ЦСКА. Обичат искрено и чисто по детски и ще продължат да го правят, защото магията на ЦСКА ги е завладяла завинаги.

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са от онези наши фенове, които ни изпълват с обич, гордост и мотивация да се борим, дори и в най-трудните моменти.

Цялата им история изгледайте във видеото по-долу

Закупи своята абонаментна карта:

Стари картодържатели: https://rb.gy/n975y

Нови картодържатели: https://rb.gy/osgaa

Междувременно "червените" привърженици донесоха сериозна глоба на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички