Фаетон: Треньорът е добър, все пак се казва Маестро (ВИДЕО)


Фаетон: Треньорът е добър, все пак се казва Маестро (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

828 0

Лятното попълнение на ЦСКА - Матиас Фаетон, даде интервю пред клубната медия в навечерието на 15-ия кръг и домакинството на Арда. 

Националът на Гваделупа сподели задоволството от представянето си срещу Пирин през уикенда, но смело гледа към бъдещето и още много голове и асистенции. 

Нападателят коментира старши треньора на клуба Нестор Ел Маестро и му постави висока оценка. Фаетон е доволен и от тактиката, в която играят 31-кратните шампиони. 

Коментарът на Фаетон

"В последния мач влязох от пейката. Боря се за титулярно място и играя, за да помогна на отбора. Важно е да тичам, да бележа и асистирам. 

Много се радвам за доброто си представяне в последния мач, но съм щастлив за тима, защото беше важна победа. Трябва да продължим така. 

На всяка тренировка работя много, за да играя най-добрия футбол. Трябва да продължа работата. Не само на терена, но и във фитнеса. Моите качества са да се надигравам "един на един". Обичам да дриблирам.

Ще продължавам да работя върху тях, но съм много уверен за бъдещето. Не се страхувам и знам, че ще бележа и асистирам. 

Схемата е нова. Играем 4-4-2 в ромб. Харесва ми да играя. Ако треньорът ми каже да съм нападател, ще бъда. Ако иска полузащитник, ще съм полузащитник. Готов съм да играя. 

Треньорът е добър. Тактик е. Все пак името му е Маестро. Всичко е добре. Ново е за мен, но ми харесва. Харесва ми тактиката. Това е много добър футбол - пресиращ.  

Устройва ни само победа. Важно е за клуба, защото клубът е бил шампион. Титлата е много важна. Важно е да печелим, уверен съм за петък. Това е голям клуб - най-добрият в България. Феновете са невероятни, много са добри! Клубът е много добре организиран. 

Съотборниците ми са страхотни. Много добри футболисти са. Много съм уверен за бъдещето", споделя Фаетон пред клубната медия. 

Вижте до какво постижение се приближава Данило Асприля в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички