Звездно попълнение на ЦСКА поиска тимът да поднесе титлата на феновете


Звездно попълнение на ЦСКА поиска тимът да поднесе титлата на феновете
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1344 0

Звездното лятно попълнение на ЦСКА - Матиас Фаетон, коментира представянето си и случващото се около 31-кратните шампиони след успеха над Пирин. 

През уикенда един от фаворитите за титлата постигна драматичен успех при визитата си на Пирин, а националът на Гваделупа даде асистенция и реализира собственоръчно. 

Едно от най-скъпите попълнения в историята на ЦСКА сподели надеждите си, че клубът ще триумфира в Първа лига през кампанията, защото феновете го заслужават. 

Мнението на нападателя

"Много съм щастлив, че открих головата си сметка за клуба. Аз не съм важен, а целият отбор. Важно е да побеждаваме като отбор. Искам да играя във всеки мач, но е нормално да има период на адаптация, ще давам всичко от себе си.

Знам качествата, които притежавам. Обичам да се надигравам един на един, мога да вкарвам, да давам асистенции и срещу Пирин го показах.

Щастлив съм от победата, ние сме най-силният отбор и трябва да печелим всеки мач. Надявам се да продължа по същия начин. Беше тежък двубой. Щастлив съм от успеха.

Първенството е силно, има много силни отбори, следващият ни съперник Арда е такъв. Няма да е лесно. Надявам се да зарадваме привържениците. Нашата цел е да станем шампиони, дължим го на феновете", обясни нападателят след успеха през уикенда.

Вижте коя част от играта си определя Фаетон като най-силна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички