След скандала с фенове, шефът на "Ботев" се оттегля


След скандала с фенове,  шефът на "Ботев" се оттегля
Снимка: Иван Йочев

2127 0

Единият от собствениците на "Ботев" Румен Чандъров заяви, че се отказва и връчва акциите на феновете и си тръгва от клуба. Причина за това е нахлуването на фенове на тима на първата тренировка на Николай Митов с ултиматум към него да си тръгне.

"Показахме си байганьовщината за пореден път. Не знам какво да кажа, неуважение, неуважение, неуважение. Не е въпросът феновете какво искат и какво не искат. Аз предполагам, че Митов не иска да бъде постоянно под такова напрежение. Той момчето си каза, че няма смисъл да работи тук, ако постоянно ще чакаме някой да дойде тук и да каже, че не го харесва визуално, че е от Левски или ЦСКА", заяви Чандъров пред Нова тв.

Фенове на "Ботев" нахлуха на първата тренировка на Митов и го изгониха

"Въобще нямах намерение да се оттегля, имах желание да направя нещо голямо. Когато обаче някой тегли каруцата наобратно, нали се сещате. Не мога да правя нещо напук на някои хора. Не искам да се карам с никого, уважавам всеки един, дори и най-големия глупак, само че няма да работя за тях."

"Раздавам им акциите, пак ще им помагам, но не както досега. Не съм говорил със Самуилов, да се надяваме, че той ще остане, но не знам. Връщане назад няма. Един път като те подложат на това. Аз съм поканил уважавани хора, пък и държа на себе си. Ако бяха 2-3 човека, да кажеш хайде. Но те цяла седмица нагнетяваха обстановката и решиха накрая да си изкарат кирливите ризи", заяви още шефът.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички