Фенове на "Ботев" нахлуха на първата тренировка на Митов и го изгониха


Фенове на "Ботев" нахлуха на първата тренировка на Митов и го изгониха

1873 0

Обявеният днес като треньор на "Ботев" Николай Митов изглежда, че ще напусне тима още днес. Самият той обяви това решение, след като на първата му тренировка с отбора фенове на отбора нахлуха и прекратиха заниманието. 

Запалянковците прекъснаха тренировката само още в самото й начало, като обградиха новия наставник. Футболистите се отдръпнаха от случващото се, а президентът Ангел Палийски се появи и си проби път до Митов. Заедно с него бе и почетният президент Асен Караславов.

Представиха Митов като треньор на "Ботев", феновете не го искат

Митов заяви пред група от по-умерените фенове на Ботев: "Тръгвам си!". Той направи това, оттегляйки се от тренировката, на която около 30-40 бултраси нахлуха и прекъснаха. Митов и помощника му Мариан Христов се прибраха в съблекалните, съобщава Plovdiv derby.

На базата продължават да пристигат един след друг автомобили на охранителната фирма. Ултрасите пък в момента разговорят с президента Ангел Палийски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички