Сашо Станков се скри след резила в Ловеч


Сашо Станков се скри след резила в Ловеч

1315 0

Треньорът на Черно море Александър Станков се скри от журналистите след резила в Ловеч. Неговият отбор загуби с 0:3 от "оранжевите" в мач от 5-ия кръг на "А" група. Наставникът реши да не се явявя на пресконференцията след срещата и изпрати помощника си Емануел Луканов да отговаря на неудобните въпроси.

"Не мога да кажа защо треньорът не желае да говори. Изпрати мен, аз съм помощник-треньор на този отбор", каза Луканов. Под ръководството на Сашо Станков Черно море няма победа този сезон. Досега варненци записаха 2 равенства и 3 загуби и са последни във временното класиране само с 2 точки.

"Загубата е доста тежка. Резултатът е малко лъжлив, защото ни вкараха три гола от три индивидуални грешки, коментира Луканов. - Червен картон получи и централният ни защитник и оттам мачът приключи. Вкараха ни и лек гол от корнер. Резултатът е лъжлив с оглед на показаното през второто полувреме. Притеснителното е, че досега сме отбелязали само два гола и то от статични положения. Няма да е правилно, ако кажа, че не се отразява напрежението. Миро Манолов имаше контузия затова не попадна в групата. Единствено ще ни излекуват резултатите, друг вариант няма. Каквото и да кажа, няма да помогне. Трябва да се работи, а не да се говори".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички