Фенклубът на Черно море: Дори играчите не искат Станков


Фенклубът на Черно море: Дори играчите не искат Станков

1105 0

Шефът на фенклуба на Черно море - Иван Михайлов, нападна остро Александър Станков. След пет изиграни кръга моряците са твърдо на последно място само с две точки и без победа.

"Загубата от Литекс беше очаквана. Даже можеше да ни бият и с 5:0. Със Сашо Станков няма какво друго да стане. Още с идването му беше ясно какво ни чака и че така ще се случи. Не виждам бъдеще за Черно море с него начело. Още през 2001 г., когато пак ни води и записахме 15 мача без победа, беше ясно, че не може. Той просто е прочетена книга. Един човек, като не може да надскочи себе си, няма как да му се получат нещата", категоричен бе Михайлов, цитиран от "Стандарт".

"Отборът има потенциал за повече. Това последно място е обидно за нас, феновете. Тимът е същият от миналата година, не е по-лош. Просто причината е Сашо Станков. Парите дори са същите, а да не говорим, че първенството е по-слабо от предния сезон. Играчите дори не го искат", добави началникът на фенклуба на варненци.

"Колкото по-бързо си тръгне, толкова по-добре за Черно море. Това е единственият и най-добрият вариант. Hue не можем да кажем кой да поеме отбора. Все пак си има ръководство, собственик. Имаме обаче добри тренъори в школата и е крайно време на тях да започне да им се гласува доверие", завърши Иван Михайлов.

В последните си 10 мача за първенство (5 с Локо Пд, 5 с Черно море) Станков няма победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички