Черно море напълно осакатен за мача със Славия


Черно море напълно осакатен за мача със Славия

9240 0

Сериозни са кадровите проблеми за Черно море за осминафинала утре от Купа България срещу Славия.

По различни причини Никола Спасов не можеше да разчита за двубоя с Лудогорец (0:2) на Георги Божилов, Стефан Станчев, Слави Сталев и Симеон Райков. Квартетът до последно е под въпрос и за сблъсъка с "белите", а "моряците" преди тази среща вече са 15, защото Кирил Котев ще пропусне 1 мач след натрупани жълти картони. Така ситуацията на "Тича" става още по-сериозна. Трайно контузени са Бакари, Дани Георгиев и Георги Китанов. Евентуално, ако някой от юношите трябва да попълни групата на "Морето" за сблъсъка, то най-вероятният футболист е Мартин Костадинов.

Иначе Никола Спасов направи занимание на стадион "Младост", за да се пази в лошото време тревното покритие на "Тича". Той събра всички здрави играчи, а след това качи тима на лагер.

Георги Йорданов е определен за главен съдия на мача. Сблъсъкът е утре от 14,30 ч. на стадион "Тича". Негови помощници ще бъдат Илиян Капарашев и Пламен Хинков. За 4-ти арбитър е определен Стефан Павлов.

Срещата не е предвидена за телевизионно излъчване и единственият начин почитателите на "Морето" да видят своите любимци е присъствието на "Тича".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички