Александър Тунчев: Мачът с ЦСКА бе специален, в такива се изграждат футболистите


Александър Тунчев:  Мачът с ЦСКА бе специален, в такива се изграждат футболистите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1214 0

Старши-треньорът на Арда - Александър Тунчев, сподели впечатленията си от мача с ЦСКА, завършил при резултат 0:0. "Армейци" и кърджалии не съумяха да се победят в двубой от 15-ия кръг на Първа лига.

На стадион "Българска армия" гостите демонстрираха много високо ниво и наглед заслужено си тръгнаха с поне точка. Те дори на няколко пъти изпуснаха възможността да грабнат пълния комплект.

След края на срещата наставникът на "господарите на Родопите" бе видимо доволен. Той призна, че мачът с ЦСКА е бил от по-особено значение за него. Освен това, той говори за своите възпитаници и предстоящия дуел с Левски.

Коментарът на Тунчев след мача

"Изиграхме един доста добър мач срещу доста добър противник. Не беше никак лесно. В първите минути ЦСКА имаше инициативата, а ние се отбранявахме добре. Генерално обаче мога да кажа, че трябва да съжаляваме. През второто изпуснахме много възможности", започна Александър Тунчев и продължи със завръщането си на "Армията".

"Изкарал съм страхотни години тук. Нормално е мачът да бъде по-емоционален за мен, чувството е приятно", призна специалистът, обръщайки внимание на двамата си тарани - Тонислав Йорданов и Преслав Боруков, както и на това, което предстои.

"За всеки един мач преценявам кой да играе. И двамата се намират в добра форма и за мен е доста трудно да правя избора си. Надявам се да продължават така и може да ги видим и в друг мачове.

Казах на момчетата, че такива мачове изграждат футболистите. В тях можем да се докажем. Всеки може да покаже колко струва и какво може. Радвам се, че в тези два мача успяхме да покажем добро лице и като отбор, и като индивидуалности. Следващият няма да бъде по-различен. Най-важното е да се възстановим", завърши Александър Тунчев.

А какво каза след двубоя и наставникът на "армейците" Нестор ел Маестро?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички