Формулата проработи: Загорчич се завърна, а Славия го зарадва с три точки (ВИДЕО)


Формулата проработи: Загорчич се завърна, а Славия го зарадва с три точки (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1033 0

Славия постигна важен успех с 2:0 над Крумовград в мач от 15-ия кръг на родната Първа лига. "Белите" стигнаха до трите точки след завръщането за трети път на Златомир Загорчич като старши треньор на столичани, който обаче изгледа двубоя от трибуните на "Александър Шаламанов", докато момчетата му бяха изведени от Мартин Кушев. 

Развой на срещата

Двубоят очаквано започна с домакински натиск. Славия създаваше повече положения и закономерно откри в 16-ата минута. "Белите" получиха право да изпълнят свободен удар в половината на гостите. Тони Тасев прати майсторско центриране в наказателното поле, а там рожденикът - Виктор Генев се разписа чудесно с глава за 1:0.

През втората част "белите" продължиха да диктуват играта на терена. В 65-ата минута можеше да се повтори ситуацията от първи гол, но този път Генев стреля неточно с глава.

В крайна сметка, в 81' бе отсъдена дузпа за домакините, след като Раян Сенхаджи извърши фал срещу Владимир Николов. Зад кълбото застана Тони Тасев и не сгреши, оформяйки крайното 2:0 на "Александър Шаламанов".

С победата Славия вече заема 14-ото място и е с актив от 11 точки, като на клуба му предстои сблъсък с Лудогорец в следващия кръг. Крумовград продължава да е на деветата позиция с 18 пункта, а на първи ноември ще мери сили със Спартак Варна за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички