Дъщеря на бивш играч: Изкарва си парите като модел на Playboy и има стриктна забрана да излиза с футболисти (ВИДЕО+СНИМКИ)


Дъщеря на бивш играч: Изкарва си парите като модел на Playboy и има стриктна забрана да излиза с футболисти (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Instagram

4456 0

Дъщерята на бивша испанска футболна звезда продибива все по-голяма популярност като модел на Playboy и инфлуенсър. Красивата Надя Джемез е израснала с баща си, пътувайки по света.

Сега тя може да се похвали с 344 000 последователи в Instagram, но ѝ е забранено да излиза с футболисти. Надя е дъщеря на бившия треньор на Ла Лига и национален защитник на Испания Пако Хемес.

54-годишният бивш футболист, който спечели 21 мача за страната си и беше част от техния отбор на Евро 2000, така и не игра извън Испания. Той спечели Купата на Краля през 2001 г. - малко след пристигането на Надя на бял свят през октомври 1999 г.

След това Пако започна да тренира в Испания, изкачвайки се в ранговете с Алкала, Кордоба и Картахена, извеждайки ги до второто ниво за първи път.

Последва престой в Лас Палмас и завръщане в Кордоба, преди той да започне четиригодишен престой в Райо Валекано, което беше след кратко време в Гранада.

Промяна в плана и строги правила

Тогава изневерява на стила си и решава да премести семейството си в Мексико, за да поеме Круз Азул - и кариерата на собствената му дъщеря започна да се издига по противоречив начин. Говорейки в подкаста "La Influencia", Надя каза: "Баща ми откачи, когато ме представиха на платформата "Playboy Mexico".

Пако, който изигра 269 мача в Ла Лига и оттогава отново ръководи Лас Палмас и Валекано след края на едногодишния си престой в Мексико, също е имал някои строги съвети за своето момиче. "Баща ми винаги ми е казвал никога да не бъда с футболист. И никога не съм била с футболист, нито съм се целувала с футболист. Никога".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички