Омар Абуд: Страхувам се за живота си заради Венци Стефанов


Омар Абуд: Страхувам се за живота си заради Венци Стефанов
Снимка: Официален сайт на Левски

8378 0

Бившият защитник на Славия Омар Абуд разкри, че се страхува за живота си след нападките на президента на клуба Венцеслав Стефанов срещу него. Кениецът призна, че проблемите му в "Овча купел" са започнали, след като Стефанов е разбрал, че няма да преподпише с "белите" и иска от новия сезон да играе в друг български тим.

Абуд заяви, че е получил по-добри оферти от пловдивските Ботев и Локомотив, но босът на Славия го е пресирал да остане в София.

"Не исках да удължа престоя си в Славия, тъй като бях получил по-добри оферти от Ботев и Локомотив (Пловдив). Президентът искаше да подпиша нов договор, но аз исках да изпълня контракта си до юни и да се присъединя към друг клуб. Когато той осъзна, че не жела да остана, започна да ме дискриминира и да показва открита омраза към мен", разкрива играчът пред the-star.co.ke.

"След като осъзна, че напускам през юни, президентът реши да измисли тези обвинения и да прекрати договора ми. Страхувам се за живота си, тъй като той ме обвини, че нямам уважение към България", жалва се бранителят.

Абуд разказа отново и за обидите, в които го обвиняват. Той твърди, че съотборниците му са го учили на думи, които те използвали на шега, а когато той ги изричал, го възприемали като обида. Футболистът се оплака и от факта, че служебният му автомобил му е бил отнет и той се е охарчил за таксита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички