Звездна Бразилия с разгром на Копа Америка, Жорди Кайседо игра за Еквадор срещу Колумбия


Звездна Бразилия с разгром на Копа Америка, Жорди Кайседо игра за Еквадор срещу Колумбия
Снимка: Getty Images/Guliver

1995 0

Започна и друг голям континентален шампион - Копа Америка. А един от големите фаворити в лицето на Бразилия стартира ударно, въпреки че от "Селесао" бяха заплашили, че ще бойкотират състезанието. На старта те спечелиха с разгромното 3:0 срещу Венецуела.

Централният бранител Маркиньос продължи с великолепното си представяне от ПСЖ и серията от важни попадения, като именно той откри резултата в 23-ата минута. Големият лидер на този отбор Неймар удвои в 64' от дузпа, а крайното класическо измерение оформи Габриел Барбоса в 89-ата минута след асистенция именно на Неймар.

В другата игра срещна участие взе познато лице от българските терени. Става въпрос за нападателя на родния ЦСКА Жорди Кайседо, който попадна в състава на националния си отбор Еквадор. Страната се изправи срещу Колумбия в откриващата си среща.

За негово съжаление колумбийците спечелиха 3-те точки след попадение на Едвин Кардона в 42-рата минута. Самият Кайседо стартира като резерва, но получи немалко игрово време, след като се появи в игра в 69-ата минута. 

Точно в полунощ битките се подновяват, като стартира и другият голям фаворит - Аржентина, водена от световната мегазвезда Лионел Меси. Страната приема Чили в много интригуваща среща. Другият мач е от 03:00 часа и е между Парагвай и Боливия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички