Бразилия може да участва на Копа Америка, но с друг отбор и треньор?


Бразилия може да участва на Копа Америка, но с друг отбор и треньор?
Снимка: Getty Images/Guliver

2302 0

Национален отбор на Бразилия все пак може да участва на предстоящата Копа Америка. Става дума обаче за втори тим на „Селесао“ с различен състав от титулярния. Такова е желанието на бразилския президент Жаир Болсонаро, но в случай че основният, звездният тим на страната откаже да участва на турнира.

Както е известно, „Селесао“ възнамерява да обяви бойкот на шампионата поради неблагоприятната епидемиологична ситуация в страната. Официалното решение за участието на тима ще бъде обявено на 8 юни, според журналиста на „Correio Braziliense“ Винсент Нуньес.

Болсонаро иска Бразилия все пак да участва, но с различен състав и под ръководството на друг треньор. В момента администрацията му води преговори с футболните власти по този въпрос.

Копа Америка беше преместена в Бразилия заради протести в Колумбия и лошата епидемиологична ситуация в Аржентина. Именно тези две страни, макар да не са съседни, трябваше първоначално да приемат турнира. А ето какви очаквания за турнира тази година се твърди, че има Лео Меси. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички