Зловещо: 13 съпруги си татуирали самолети година преди катастрофата


Зловещо: 13 съпруги си татуирали самолети година преди катастрофата

11034 0

Съпругата на загиналия в самолетната катастрофа над Колумбия Клебер Сантана разкри поразяваща тайна. Росанела Лорейро разказа, че тя и още 12 съпруги на футболисти на Чапекоензе са са татуирали смъртта на своите любими, като преди една година заедно си изрисували сърца със самолет на раменете.

"Мога да кажа само похвални думи за клуба, който ни дава подкрепа. Някои от директорите също бяха в злокобния полет и загубиха живота си. Нещата са наистина сложни. Искам само да видя моя съпруг. Каза ми, че иска да му изпея любимата му песен на рождения ден, който предстоеше. Искам да я изпея за последен път", реди през сълзи Росанела и разкри зловещата им съвместна тайна с останалите 12 футболни съпруги.

"Всички, които сме част от клуба, сме едно семейство. Казахме си, че всяко семейство ще помага на другото. Бяхме група от 13 двойки, които пътувахме заедно и си татуирахме едно нещо на 9 декември миналата година. Сърце със самолет вътре. Вижте самолета, не знаехме, че ще се случи това. Искахме само да отбележим пътуването си", разкрива Лорейро.

ВИДЕО С изповедта й можете да гледате ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички