"Влез в играта": Фен нахлу на терена и сътвори... класен шпагат (ВИДЕО)


"Влез в играта": Фен нахлу на терена и сътвори... класен шпагат (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1464 0

Зрителите на двубоя от Английската национална конференция между отборите на Олтринкам и Солихъл Мурс станаха свидетели на обрат, след като домакините водеха с 1:0 на полувремето, но впоследствие Солихъл Мурс спечели с 2:1.

Това обаче сякаш не бе най-интригуващата част от срещата, след като се случи нещо много рядко срещано. На терена нахлу запалянко, но той не само, че не бе уловен от стюарди бързо, но и успя да се намеси в играта.

Той се появи на игрището и... направи много чист шпагат срещу играча с топка, като му я отне, а същевременно не осъществи контакт с краката му. Това се случи в 90-ата минута на срещата - малко преди края (можете да го видите на видеото по-долу в материала).

Привърженикът продължи да тича радостно с вдигнати ръце, докато главният съдия на срещата не даде сигнал, с който временно прекъсна двубоя.

Колкото до мача - Олтринкам бе повел в 15-ата минута с гол на Бари Багли. Само 1 минута след началото на втората част обаче Джъстин Донава изравни, а в 72-рата минута обратът бе пълен, след като Джо Сбара се разписа.

ТОВА ЛИ Е НАЙ-БРУТАЛНОТО НАРУШЕНИЕ В ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички