Вижте вдъхновяващата реч на Роналдо след триумфа на Евро 2016 (ВИДЕО)


Вижте вдъхновяващата реч на Роналдо след триумфа на Евро 2016 (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1602 0

Португалските медии публикува уникално видео с вдъхновяваща реч на Кристиано Роналдо минути след спечелената европейска титла. 

Видеото с думите на звездата е предоставено на медиите от пресслужбата на националния отбор. Роналдо не изигра целия финал срещу Франция на Евро 2016 заради контузия, но въпреки това Портъгалия намери сили и изненадващо победи фаворита.

"Искам да благодаря на треньора. Първо, без него победата би била невъзможна. Искам да благодаря на целия отбор и щаба, на всички, които взеха участие в това приключение. Никой не вярваше в Португалия, но ние постигнахме нещо голямо. Успяхме", започва речта си Роналдо.

"Безкрайно съм щастлив, това е един от най-щастливите дни в живота ми. Печелил съм много индивидуални трофеи, печелил съм Шампионската лига, забравете ги. Това е най-щастливият ми момент. Вече плаках 3-4 пъти, брат ми се опита да ме успокои, казах му - Уго, не мога. Така е, от дъното на душата си, кълна се в сина си, толкова съм щастлив. Мога да го повтарям стотици пъти, толкова съм щастлив наистина", продължава развълнувано.

Влязохме в историята на Португалия. Ние заслужихме всичко това. Ние написахме историята на Португалия. Ние сме първият отбор, който постига това," завършва Роналдо, придружен от аплодисментите на цялата съблекалня.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички