ВИДЕО: Задна ножица шокира Бразилия и прекъсна победната ѝ серия у дома


ВИДЕО: Задна ножица шокира Бразилия и прекъсна победната ѝ серия у дома
Снимка: Getty Images

1413 0

Националният отбор на Бразилия не успя да победи Венецуела в световна квалификация и завърши наравно 1:1 у дома. Габриел Магаляеш откри в 50', а Едуардо Бело изравни в края на мача от трети кръг в Зона КОНМЕБОЛ.

Равенството прати "селесао" на втора позиция в класирането със 7 точки, като лидер е Аржентина с 9. На Бразилия ѝ предстои гостуване на Уругвай. Венецуела е шести с 4 точки.

Неймар и компания изпуснаха няколко възможности да си решат мача. През първата част Неймар стреля в аут, а удар на Каземиро бе спасен от съперниковия вратар.

След подновяването на играта Магаляеш откри - той засече с глава центриране от корнер на Неймар и отбеляза дебютния си гол за националния тим.

Впоследствие гол на Винисиус бе отменен заради засада, а Родриго записа сериозен пропуск. В 85' резервата Едуардо Бело отигра с ножичен удар центриране на Саварино и изравни. Така Венецуела прекъсна серията на Бразилия от 15 домакински победи. А Аржентина си свърши работата срещу Парагвай и е първи в класирането. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички