ВИДЕО: Ибрахимович смая света с нов хеттрик в МЛС


ВИДЕО: Ибрахимович смая света с нов хеттрик в МЛС
Снимка: Getty Images/Guliver

5386 0

Ветеранът Златан Ибрахимович продължи да изумява с представянето си в Мейджър Лийг Сокър, след като отбеляза хеттрик за изразителната победа на Ел Ей Галакси над Спортинг Канзас Сити със 7:2. Тя увеличи шансовете на тима да участва в плейофите на първенството.

Гостите от Канзас Сити поведоха с гол Фелипе Гутиерес, но в рамките на по-малко от част играчите на Галакси вкараха седем безответни гола, преди Гутиерес отново да оформи крайното 7:2. Ибрахимович се отличи с хеттрик за домакините, Себастиан Летге отбеляза два, а Джо Корона и Уриел Антуна се отчетоха с по едно попадение за успеха.

По този начин шведската звезда записа името си в историята на Галакси, като се превърна в най-резултатния футболист на тима в рамките на един сезон с 26 попадения, 2 повече от постижението на Карлос Руис от 2002 година. Златан вече е само на два гола от лидера в голмайсторската листа Карлос Вела, който играе за градския съперник на Галакси - ФК Лос Анджелис.

"От резултати изглежда, че беше лесно, но не беше така. През второто полувреме се представихме много по-силно. Възползвахме се от възможностите си за гол, това беше ключовото. Имахме нужда от тази победа за нашето самочувствие. Остават ни четири мача и се надявам в тях да се представим по същия начин", коментира след двубоя 37-годишния Ибрахимович. Той взима и рекордна заплата за МЛС. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички