ВИДЕО: Ибрахимович избухна с хеттрик в градското дерби на Ел Ей


ВИДЕО: Ибрахимович избухна с хеттрик в градското дерби на Ел Ей
Снимка: Getty Images/Guliver

2853 0

Звездата на Ел Ей Галакси Златан Ибрахимович за пореден път бе в центъра на вниманието в Мейджър Лийг Сокър, след като се отличи с хеттрик за победата на своя тим над градския съперник ФК Лос Анджелис с 3:2.

Пред 27 хиляди зрители на "Дигнити Хелт Спортс Парк" един срещу друг се изправиха двама от определяните за най-добри играчи в МЛС - Ибрахимович и Карлос Вела. Мексиканецът първи нанесе своя удар, като даде преднина на своите още в четвъртата минута от дузпа. След още само четири минути Ибрахимович изравни, а в средата на втората част 37-годишният нападател наклони сериозно везните в полза на Галакси с нови два гола. В самия край Вела успя да върне един гол, с което оформи крайното 3:2 в полза на Галакси.

"Когато играем срещу такъв съперник пред пълни трибуни, аз се зареждам с адреналин. Това е най-големият мач в лигата, а аз винаги съм на ниво в големите мачове", коментира след успеха Ибрахимович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички