ВИДЕО: Целият процес на нелегално нахлуване на "Уембли" за финала на Европейското първенство


ВИДЕО: Целият процес на нелегално нахлуване на "Уембли" за финала на Европейското първенство
Снимка: Getty Images

2413 0

След финала на Европейското първенство по футбол имаше редица оплаквания от стюарди, фенове и други отговорници за организацията на големия двубой между Англия и Италия. А нелегалните зрители, нахлули насила на "Уембли", бяха наистина много.

Появиха се множество видеа в социалните мрежи на тълпи от хора, които чрез сила се борят със стюардите и в крайна сметка успяват да си "осигурят" места за наблюдение на срещата. Имало е обаче и такива, които са използвали хитрост, за да успеят.

Един такъв случай е на популярния в социалните мрежи "J2Hundred", който показа екскурзията си до Лондон. Той отиде там с надеждата да гледа сблъсъка на голям екран, но в крайна сметка се озова на "Уембли" точно в продълженията.

19-годишният влогър и негов приятел намериха отвор в една от металните огради, минаха оттам, а след това се озоваха пред своебразен "вход", където обаче нямаше стюарди. С чужда помощ те успяха да отворят и да си поправят път.

След доста изкачени стълби и емоции - той пристига за най-заключителните и напрегнати моменти от двубоя. "Изобщо не съм предполагал, че ще се промъкна на "Уембли". Това бе знак от Господ, беше ни писано да сме на стадиона, имаше просто отвор във вратата" - отбелязва той във видеото, което можете да видите по-долу в материала.

НАСИЛЕНА ЖЕНА, НОЖОВЕ, ТРАВМИРАНО ДЕТЕ: ДИВАШКИЯТ УЖАС НА "УЕМБЛИ" НА ФИНАЛА НА ЕВРО 2020 (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички