Видал: Миналият сезон Ювентус бе по-силен, защото там бях аз


Видал: Миналият сезон Ювентус бе по-силен, защото там бях аз

2305 0

Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Артуро Видал коментира победата на своя тим над бившия му отбор Ювентус в осминафинал в Шампионска лига. "Баварците" се наложиха с 4:2, след като губеха с 0:2.

"Аз съм малко тъжен, че Ювентус загуби, но съм щастлив, че моят отбор продължава в следващия кръг. Все още имам много приятели в лагера на "Старата госпожа" и този отбор е останал в сърцето ми", коментира чилиецът след мача.

"Обидните възгласи на феновете на гостите? Не съм чул нищо. Аз харесвам много феновете на Ювентус след четирите чудесни години, прекарани в Италия", категоричен бе Видал.

"Срещу Ювентус се играе трудно, защото той бе много ефективен в атака. Освен това е трудно да преминеш защитата им. През първото полувреме съперникът се представи невероятно, но ние вярвахме в успеха до края и в крайна сметка успяхме да спечелим", споделя халфът.

"Смятам, че ние не се страхувахме, заради това спечелихме. Отборът запази спокойствие и контролираше топката, знаейки, че рано или късно може да върне играта в необходимото русло. Мисля, че миналият сезон Ювентус бе по-силен, понеже там играх аз", казва още Видал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички