В Италия: В Каляри са впечатлени от Десподов, има голям шанс да играе за тима


В Италия: В Каляри са впечатлени от Десподов, има голям шанс да играе за тима
Снимка: Instagram

2070 0

Българският национал Кирил Десподов има голям шанс да остане в Каляри през следващия сезон, поне през първата му половина. Бъдещето на крилото обаче ще зависи от новия треньор на тима, тъй като настоящият - Валтер Дзенга, е пред уволнение. Това съобщи изданието centotrentuno.com.

"Десподов е вероятно перспективата с най-голям шанс да остане в Каляри, поне през първата част на сезона. Клубът силно вярва в качествата на българския нападател. Сезонът под наем в Австрия с фланелката на Щурм (Грац) вдигна цената му въпреки контузията, която заедно с паузата заради коронавируса, прекъсна поредицата му от изпълнения на високо ниво. Тя вече привлече други клубове, които го искат под наем", пише италианското издание.

То споменава АЕК Атина и Лориен, като пише, че те са искали информация за българина. "Каляри обаче едва ли ще го пусне, преди той да бъде оценен от новия треньор. Самият Десподов вече обяви, че иска да остане в Сардиния и мисли, че може да намери място в отбора", посочва centotrentuno.com.

Двата варианта за нов наставник на отбора от Серия А са Роберто ди Франческо и Фабио Ливерани. А какво мислят феновете на Каляри за Десподов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички