Ван Гаал: Не съм ядосан, нито разочарован, гордея се


Ван Гаал: Не съм ядосан, нито разочарован, гордея се
Снимка: Getty Images/Guliver

3222 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че се гордее с играчите си, въпреки отпадането на тима от Лига Европа.

Вчера след 1:1 с Ливърпул на "Олд Трафорд", "червените дяволи" приключиха с надпреварата, тъй като в първия мач паднаха с 0:2.

"Не съм ядосан, не съм и разочарован. Гордея се с моите играчи. Те дадоха всичко и феновете им се отблагодариха с аплодисменти. Играхме така, както Ливърпул в първия мач. Създадохме много моменти и реализирахме дузпа, но в последните секунди на първото полувреме изпуснахме. Ливърпул вкара в гостуването, ние - не. Там е разликата", коментира холандецът.

"Разликата беше и в настроението на двата отбора на почивката. Аз се опитах да ободря играчите, но всеки от тях разбираше, че трябва да вкараме три гола, а това е много трудно", допълни Ван Гаал.

"Ливърпул имаше седмица, за да се подготви за мача. Това се видя в последните 50 минути. Сега ще имаме същите проблеми в мача с Манчестър Сити. Но ние ще запазим увереност, защото и Арсенал имаше същото предимство, а успяхме да ги победим", завърши наставникът на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички