Божинов се похвали: Моуриньо ме покани на базата на Рома - Тригория


Божинов се похвали: Моуриньо ме покани на базата на Рома - Тригория
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3378 0

Известният треньор Жозе Моуриньо е поканил Валери Божинов на клубната база на Рома, чийто треньор е в момента. Това разкри българинът в интервю за "La Gazzetta dello Sport". Не е ясно поканата дали е само за гостуване, или включва някакъв треньорски курс.

Миналата година бившият нападател разкри, че е записал курсове в Италия за спортен директор. Той ще мине обучение в школата на Коверчано. По-късно той възнамеряваше да кара и курс за треньори, лиценз А, когато такъв се проведе в италианската база.

Божинов обяви новината, докато отговаряше на въпроса дали бившите му тимове Лече и Ювентус ще постигнат целите си за сезона. Първият тим се бори за оставане в Серия А, а "бианконерите" за класиране в Шампионска лига и успех в Лига Европа.

"Оптимист съм за оставането на Лече в Серия А. Юве, от друга страна, има двоен шанс да се класира за Шампионска лига. Те имат всички карти да останат в челната четворка, както и да спечелят Лига Европа. Аз обаче подкрепям Моуриньо, който е мой голям приятел и дори ме покани в Тригория", заяви родната звезда. А ето как заради Божинов Моуриньо поздрави родния Добруджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички