Важна информация за хората, които са щели да летят, за да наблюдават Евро 2020 на живо


Важна информация за хората, които са щели да летят, за да наблюдават Евро 2020 на живо
Снимка: Getty Images/Guliver

1074 0

С отмяната на Европейското първенство по футбол с година напред се получава объркване и сред привържениците, които са планували да наблюдават големия форум на живо. Няколко са най-важните фактора за това - самолетен билет (ако приемем, че дестинацията е далеч), настаняване и най-важното - билет за двубоя.

Някои хора използват компании, които да им уредят всичко накуп, но други си подсигуряват нужните фактори индивидуално. Относно вторите - важна информация разкрива пътуващият журналист Саймън Калдър пред "Sky Sports". Те няма да получат своите пари за самолетни билети обратно.

"Ако сте минали през специален спортен оператор и сте закупили специални пакети, които включват самолетен билет, настаняване и билет за мача, нещата са много ясни - те не могат да осигурят тези неща, получавате си парите обратно и готово. Повечето от нас обаче, предполагам, индивидуално са закупили тези неща. Имам билет за мача между Финландия и Белгия в Санкт Петербург. Успях да откажа настаняването и да получа обратно парите си, но все още чакам развръзка със самолетните биети. Накрая може да се окаже, че ще имам неочакван уикенд без футбол в Санкт Петербург през юни" - заяви Калдър.

Във вторник бе обявено официално, че Евро 2020 ще се проведе през 2021 година заради пандемията от коронавируса. Въпреки че Европейското първенство не е било отлагано, то това се е случвало с други важни и значими първенства. Вижте подробности - в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички