В Швейцария: Червено-синя гала в мач на съдбата, изпратихме ги с пакет за Разград


В Швейцария: Червено-синя гала в мач на съдбата, изпратихме ги с пакет за Разград

1563 0

Медиите в Швейцария са във възторг след разгромната победа на шампиона Базел над българския Лудогорец в четвъртия мач от груповата фаза на Шампионска лига. Швейцарците се наложиха с 4:0 пред своята публика, след като в първия мач в София загубиха с 0:1.

"Рекордното 4:0 е победа за историята", пише "Neue Zurcher Zeitung", която засипва с хвалби двама от голмайсторите - 17-годишният Бреел Емболо и Шкелцен Гаши, който дебютира в турнира снощи. "Емболо показа впечатляваща самоувереност, но победата е преди всичко за Соуса", пише изданието.

"4:0 над Лудогорец бе вероятно най-доброто представяне на Базел през сезона", отбелязва "Tages-Anzeiger".

"Червено-синя гала" в мач на съдбата", е заглавието на друго водещо издание - "Basler Zeitung". "Базел отвърна със зрелищно 4:0 на нещастното поражение преди две седмици от Лудогорец. И сега се заиграва с осминафиналите в Шампионска лига", допълват от медията.

"Убедителен Базел изпрати Лудогорец за Разград с пакет. Мъжът на мача бе 17-годишно бижу", отбелязва "Blick". "Тийнейджърът Емболо изпъкна в гала на Базел", е заглавието на вестника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички