Фрай: Не дадохме никакъв шанс на Лудогорец


Фрай: Не дадохме никакъв шанс на Лудогорец

1375 0

Полузащитникът на Базел Фабиан Фрай, който блесна с две чудесни асистенции при победата с 4:0 над Лудогорец снощи в Шампионска лига, е доволен, че тимът му е успял да неутрализира почти изцяло съперника си в мача.

"Мачът започна до голяма степен така, както го бяхме планирали. Начинът, по който отборът като цяло влезе в мача, беше страхотен. Добре е, че аз успях да допринеса за това представяне, но не това е най-важното. Първите 30 минути бяха доста трудни и равностойни, но това е нормално, защото в Шампионската лига няма лесни противници. Знаехме че ще трябва да бъдем търпеливи и да чакаме нашите шансове. След като вкарахме обаче първите два гола, стана много по-лесно за нас. Не дадохме на Лудогорец почти никакви възможности", коментира Фрай.

Победата стана повод за голям оптимизъм в лагера на швейцарците в шансовете им да се класират втори в групата си и да продължат към осминафиналите в турнира.

"Сега имаме шанс да излезем твърдо на 2-ото място в директния мач с Ливърпул. Мачът ще бъде като финал- ние или те, който бие отива във фазата на елиминациите. И ако се случи, би било фантастично. Но можем да вземем и нещо срещу Реал (Мадрид), защото действително няма какво да губим и ще бъдем домакини. Тъй като Реал вече са се класирали за осминафиналите, може и да не подходят много сериозно в нашия мач", споделя още швейцарецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички