В разгара на конфликта: Шевченко помоли за мир


В разгара на конфликта: Шевченко помоли за мир
Снимка: Getty Images

10651 0

Легендата на Милан Андрий Шевченко публикува в профила си във Фейсбук призив за мир. Бившият треньор на националния отбор на Украйна умолява хората да не спират да се противопоставят на войната.

"В ранните часове Русия започна пълномащабна война. Народът ми и семейството ми са в опасност. Украйна и нейното население искат мир и териториална цялост. Умолявам Ви да подкрепите страната ни и да призовавате руското правителство да спре агресията си и нарушаването на международното право. Искаме само мир. Войната не е отговор.", написа легендата на украинския футбол Андрий Шевченко.

Както е известно, конфликтът между Русия и Украйна се отрази и на спорта. По-рано през деня футболистът на Манчестър Сити Олександър Зинченко се изказа доста остро срещу руския президент Владимир Путин.

От руска страна нападателят на Динамо Москва Фьодор Смолов също се изказа относно актуалните събития. Какво написа той, прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички