Украинският Данило, който обеща да се промени, но след 9 минути си показа "рогата"


Украинският Данило, който обеща да се промени, но след 9 минути си показа "рогата"
Снимка: GettyImages

1183 0

Френският Бордо имаше нещастието да изпадне във второто ниво на местния футбол в края на миналата кампания, а украинският национал Данило Игнатенко проследи процеса като пряк участник в събитията.

Бившата собственост на Шахтьор Донецк бе пратен под наем миналата зима във френския тим, като той акостира с високи очаквания, но и с леки предубеждения, тъй като още преди периода си в Бордо бе натрупал цели 47 картона като професионален футболист. 

Именно и в тази насока обеща да работи украинецът при представянето му, като отдаде честите официални наказания на младостта си:

"Знам, че имам лоша репутация, защото когато бях по-млад, получавах много картони. Но сега вече узрях, научих се да се контролирам и вече съм различен играч".

5 дни по-късно той получи и шанс за първа официална изява за новия си тим, след като бе пуснат от резервната скамейка в 63-тата минута при гостуващия разгром с 0:5 от Реймс. Тогава той остава едва 9 минути на терена, след като бива изгонен с директен червен картон. 

В последствие обаче той показа и останалите си качества на терена и продължи изявите си с Бордо, след като от тима платиха един милион евро на Шахтьор Донецк за правата на полузащитника през лятото. 

Той обаче продължава и с картоните, тъй като по френските терени вече събра 12 жълти и един директен червен картон.

Следете всичко най-интересно от френския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички