Уейн Рууни "отряза" деликатно пътя на Луис Суарес към Ди Си Юнайтед


Уейн Рууни "отряза" деликатно пътя на Луис Суарес към Ди Си Юнайтед
Снимка: Getty Images

2547 0

Новият старши треньор на Ди Си Юнайтед - Уейн Рууни, заяви, че Луис Суарес е невероятен играч, но той ще привлича в състава си само футболисти, които са "гладни" за игра.

*Легендата на Манчестър Юнайтед напусна първия си отбор в треньорската кариера - Дарби Каунти, през месец юни, след като клубът изпадна от второто ниво на английския футбол.

Световните медии веднага започнаха да пишат, че наставникът ще състави звезден отбор в Мейджър Лийг Сокър, а едно от обсъжданите имена е това на бившия нападател на Ливърпул, Барселона и Атлетико Мадрид, но самият Рууни побърза да разсее тези слухове:

"Уважавам Луис Суарес много! Мисля, че той е невероятен играч", каза 36-годишният Рууни по адрес на 35-годишния Суарес, но добави, визирайки негласно възрастта на уругваеца:

"Искам футболисти, които са "гладни". Искам футболистите, които идват в този клуб, да са "гладни" за успехи, да имат възможността да играят във всеки мач и да тренират здраво всеки ден".

*Съвсем наскоро се появиха слухове, че Суарес може да заиграе в Италия заедно с национал на България (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички