Ударното начало на Кирил Десподов през 2024 г. му донесе рекорд в Гърция


Ударното начало на Кирил Десподов през 2024 г. му донесе рекорд в Гърция
Снимка: Instagram/Despodov

1809 0

В Гърция не спират да хвалят Кирил Десподов след представянето му срещу ОФИ Крит. Българският национал вкара гол за ПАОК и се отличи с още три асистенции. Освен това завърши мача още с греда и спечелена дузпа, а в южната ни съседка са възхитени, като описват, че е "направил буквално всичко".

Рекорд за Кирил Десподов в Гърция

Кирил Десподов започва да показва все по-добра форма в ПАОК

Оказва, че българинът е записал и историческо постижение за гръцката Суперлига. Десподов направи три асистенции за втори пореден мач. Първият бе срещу Кифисия. По-конкретно, 27-годишният футболист  стана първият играч в историята на Суперлигата, записал хеттрик от асистенции в два поредни мача. 

В първите си 20 официални мача с ПАОК той има 7 гола и 10 асистенции. Той няколко пъти категорично заяви, че времето ще стане негов съюзник и най-доброто предстои. "Чувствам се все по-добре и по-добре през цялото време. Вярвам, че все още имам какво да дам на играта и ще продължа да ставам все по-добър", заяви националът ни след мача.

За следващото дерби като гост с Арис, той заяви: "Винаги трябва да се раздаваме на 100%. Дербитата са си дербита. Ще трябва да сме концентрирани и решени да покажем добрата си страна и да вземем трите точки. Това е големият мач", допълни Десподов, който се отличи с ценен приз в края на година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички