"Хората започнаха да жадуват за теб" - бодигардът на Лионел Меси получи покана от сайт за върастни


"Хората започнаха да жадуват за теб" - бодигардът на Лионел Меси получи покана от сайт за върастни
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1588 0

Бодигардът на Лионел Меси от Интер Маями - Ясин Чуеко, е получил странна оферта от 25 000 долара от уебсайт за възрастни, след като се превърна много популярен в социалните мрежи.

Работата на Ясин Чуеко е да се грижи за седемкратния носител на "Златната топка" и той е известен с това, че отива до крайности, за да го направи. ММА боецът приема работата си много сериозно и го придружава, където и да отиде, когато има мач. Веднага щом слезе, за да се отправи към стадиона, Чуеко е там и чака Меси.

И изглежда, че Чуеко се превръща в много търсен човек, тъй като сайтът My.Club е отправил предложение за него. На официалния им уебсайт Майк Форд, вицепрезидентът на компанията, е написал писмо до Чуеко, предлагайки му възможността да му даде първоначално 25 000 долара за услугите му.

Какво се иска от бодигарда на Меси?

Той иска от него да бъде "посланик на бойните изкуства" и да споделя своите бойни умения. Насърчава го да споделя видеоклипове, на които показва мускули – както и задълженията му да защитава Меси. Тази роля би му донесла допълнителни 50 000 долара.

"Ти се превърна в истинска сензация, служейки като бодигард на Лионел Меси. Съвсем наскоро стана популярен, докато го защитаваш. Клиповете, на които спринтираш нагоре и надолу по тъчлинията, имат милиони гледания и хората започнаха да жадуват за теб.

Бих искал да те наема да служиш като "Посланик на бойните изкуства" за My.Club, водеща платформа за създатели на съдържание за възрастни. Задачата ще е да споделяте уроци по бойни изкуства, за да образовате потребителите и създателите на съдържание относно значението на самозащитата.

Можете също така да се публикуват видеоклипове и снимки, на които тренираш, позираш и може би дори да надникнем в ежедневието с Меси. Много потребители биха се радвали да гледат как тренираш и демонстрирате своите широки рамене, големи гърди, изваяно тяло. Моля, да се свържеш се с мен при първа възможност. Бих искал да те наема възможно най-скоро", гласи въпросното писмо. Това обаче едва ли ще изкуши Чуеко, тъй като получава никак не малка заплата от Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички