Убийствена драма за бронза между Португалия и Мексико


Убийствена драма за бронза между Португалия и Мексико
Снимка: Guliver/GettyImages

1328 0

Португалия съумя да спечели бронзовите медали на Купата на Конфедерациите, след като европейският шампион стигна до драматичен обрат и победа с 2:1 над Мексико след продължения.

"Селесао" имаше инициативата през цялото време, като през първите 45 минути натискаше здраво своя съперник, а Учоа се отчете с няколко впечатляващи спасявания.

В 16' Португалия дори получи правото да изпълни дузпа след намесата на видео асистент рефера. Андре Силва стреля сравнително добре, но Учоа се отчете с отличен рефлект и изби топката.

Второто полувреме започна по най-лошия за "мореплавателите" начин. След пробив отляво топката беше насочена към Чичарито, който обаче не съумя да засече. Коженото кълбо се удари в крака на Нето и влетя в мрежата.

До края на мача Португалия атакуваше яростно, но "селесао" нямаше късмет пред гола. За щастие на тима това се промени в добавеното от съдията време. Центриране на Куарешма намери отлично Пепе, който с глава успя да изравни и прати мача в продължения.

В тях Португалия получи нов шанс да поведе от дузпа, но този път Андре Силва не сбърка - 2:1 и успех за "мореплавателите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички